O nama

Bavimo se prvenstveno zastupanjem tvrtki iz područja proizvodnje i prodaje strojeva za obradu metala odnosno alatnim strojevima za obradu skidanjem strugotine i obradom deformacije tj. strojevima za obradu lima, kako novih tako i rabljenih. No, u svojoj praksi, na zadovoljstvo kupaca, pronalazili smo strojeve i iz drugih područja primjene.

Zastupnici smo nekoliko tvrtki iz navedenog područja, kako iz zemlje tako i inozemstva. Tvrtku HESSE + Co iz Austrije  zastupamo u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Katalog proizvoda tvrtke HESSE + CO na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje.

Višegodišnjim kontaktima stvorena je solidna baza podataka stranih dobavljača strojeva kao i korištenje stranih tražilica i burzi prodaje, naročito rabljenih alatnih strojeva. Koristite naše stečeno znanje i iskustvo tamo gdje smo postali profesionalci. Vlastito pretraživanje može biti izazovno i zanimljivo ali smatramo do ste stručni u svom poslu koji svakodnevno radite i tu možete davati najviše, gotovo ste nedostižni. Tako je i s nama pa zato prepustite nama pretraživanje i traženje ponuda prvenstveno za strojeve koje trebate.

Već godinama imamo i djelatnost posredovanja između ponuđača i kupaca strojeva dok su strojevi još u pogonu kod prodavača, direktno iz proizvodnje, pod naponom, spremni za probni rad.